Tuotteet

Räätälöityä laatua ja tyyliä

Hyvin valittu tuote on juuri sinun tarpeisiisi suunniteltu ja laadulla valmistettu. 

Silmälaseissa on näön korjaamisen lisäksi kyse myös tyylistä. Kehykset ovat tärkein ja näkyvin asusteesi, joka on merkittävä osa persoonaasi. Sama pätee muodikkaisiin, mutta vaativiinkin olosuhteisiin sopiviin aurinkolaseihin.

Optikkoliike | Raision Näkökulma Oy

Asiantuntijamme osaavat ehdottaa toiveisiisi ja budjettiisi soveltuvia malleja aina trendikkäistä klassisempiin – vaihtoehtoja on monia siinä missä makujakin. Laatuun panostamalla saadaan kestävä lopputulos, jolla on sekä terveydellistä että esteettistä arvoa.

Lue lisää silmälasitarjonnasta
Optikkoliike | Raision Näkökulma Oy

Piilolasit ovat puolestaan huomaamattomampi vaihtoehto näönkorjaukseen. Piilolaseja on saatavana myös hajataitteisuuden ja aikuisnäön eli ikänäön korjaukseenkin. Piilolaseja saa myös värillisinä, mikäli haluat korostaa tai muuttaa oman silmäsi sävyä.

Lue lisää piilolaseista
Optikkoliike | Raision Näkökulma Oy

Aurinkolasit suojaavat silmiä ja silmän ympäristön herkkää ihoa haitalliselta UV-säteilyltä, mutta oikella linssivalinnalla myös parantavat näkemistä liikenteessä ja vesillä. Aurinkolasit saat tietysti myös silmälasivahvuuksillasi.

Lue lisää aurinkolaseista
Optikkoliike | Raision Näkökulma Oy

Suurennuslasivalikoimastamme löytyy apua myös hieman heikkonäköisemmille henkilöille. Apuvälineitä on TV-laseista ompelusuurennuslaseihin, perinteisiä kädessä pidettäviä suurennuslaseja unohtamatta.

Lue lisää suurennuslaseista