Terveet silmät

Silmäsairaudet ovat usein oireettomia

Näin et välttämättä edes tiedä sairastavasi, jolloin sairaus voi edetä hyvinkin pitkälle ja aiheuttaa pahimmillaan vakavia näkökyvyn ongelmia. Tyypillisimpiä itse silmään liittyviä sairauksia ovat retinopatia (verkkokalvon sairaus), glaukooma (silmänpainetauti) sekä silmänpohjan ikärappeuma. Myös diabetes vaikuttaa silmien terveyteen.

Silmien terveys kannattaa tutkituttaa säännöllisesti, jolloin mahdollinen sairaus pystytään diagnosoimaan aikaisessa vaiheessa ja hoito päästään aloittamaan hyvissä ajoin.

Yhteistyössä silmätautien erikoislääkärien kanssa

Optikoltamme löytyy pätevyys suorittaa asianmukaiset silmien terveystarkastukset. Mikäli tarkastuksemme perusteella ilmenee silmien terveyteen liittyviä ongelmia tai epäilyjä, ohjaamme sinut silmätautien erikoislääkärille tarkempaan tutkimukseen. Lääkäri voi edelleen tehdä lähetteen mahdollisia leikkauksia tai muita hoitotoimenpiteitä varten. 

Muista, että optikon suorittama silmien terveystarkastus ei korvaa silmätautien erikoislääkärin suorittamaa laajaa lääketieteellistä terveystutkimusta.

Raision Näkökulmassa olet hyvissä käsissä. Pidämme huolen silmiesi terveydestä tarjoamalla monipuolista ja ammattitaitoista palvelua koko hyvinvointiasi ajatellen. Tuorein teknologia ja koulutetut asiantuntijamme ovat käytössäsi kaikissa silmiin sekä näkemiseen liittyvissä asioissa.

Ajanvaraus optikolle ja silmälääkärille
puh. 02 430 6677