Piilolasit

Piilolasit ovat oiva vaihtoehto silmälaseille. Piilolaseilla voi korjata kauko-, liki- ja hajataittoisuutta ja nykyisin on olemassa myös monitehopiilolaseja ikänäköisille. Ja piilolaseilla saa myös värillisinä, jolloin voit muuttaa silmiesi väriä. Piilolasit ovat paras vaihtoehto aktiiviseen, liikkuvaan elämään ja antaa vapautta harrastaa rajujakin urheilulajeja.

Yleisimmin käytetään pehmeitä piilolinssejä, jotka ovat todella huomaamattomat silmissä. Parhaan hygienian ja käyttöturvallisuuden tarjoavat kertakäyttöiset piilolasit, jotka ovat myös paras vaihtoehto jos piilolaseja tulee käytettyä satunnaisemmin.

Nykypäivän uudet hengittävät silikonihydrogeelimateriaalit varmistavat silmän kudosten normaalin hapensaannin pitkinäkin käyttöpäivinä. Nämä silikonihydrogeelilinssit mahdollistavat myös jopa yötäpäivää käytön.

Me olemme erikoistuneet myös hieman poikkeaviin piilolasiratkaisuihin. Meiltä saat myös erikoispiilolinssejä. Ammattitaitoiset piilolasioptikkomme sovittavat myös kovia ja hybridipiilolinssejä. Näillä erikoispiilolaseilla on mahdollista saada merkittävästi tarkempi näkö kuin pehmeillä linsseillä jos silmän pinnan muoto on hieman epäsäännöllinen.

Piilolasit ovat turvallinen vaihtoehto silmälaseille oikein käytettynä. Turvallisen käytön perusta on hyvä hygienia ja se, että käyttämäsi piilolasit ovat juuri sinulle sovitettu ja piilolasioptikon turvalliseksi varmistamat. Silti hyvinkin toimivalla linssillä oikealla ja hygieenisellä käytöllä voi olla vaikutusta silmän hyvinvointiin. Siksi piilolasikäyttäjän pitää käydä säännöllisesti piilolasikontrollissa, jossa tarkastetaan piilolasien käytön turvallisuus ja silmien hyvinvointi mikroskooppitutkimuksella.

Ota rohkeasti yhteyttä, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään piilolaseista lisää.

Varaa aika optikolle piilolasisovitukseen.

Ajanvaraus optikolle ja silmälääkärille
puh. 02 430 6677