Näkeminen

Palvelut hyvään näkemiseen Raision Näkökulmasta

Alentunut näöntarkkuus oireilee pääkipuna ja hankaloittaa oppimista sekä myös elämää koulun ulkopuolella. Myös työikäisen jaksaminen ja työtehot laskevat heikentyneen näön seurauksena. Vanheneminen tuo omat muutoksensa silmien toimintaan. Eri ammatit ja harrastuksetkin voivat vaatia näköön liittyviä erityisratkaisuja. Ja hyvä näkö on turvallisuustekijä myös liikenteessä.

Näkemisen asiantuntijat palveluksessasi 

Paras näkö ja näkemisen nautinto syntyvät laatutuotteista ja asiantuntevasta palvelusta. Me Raision Näkökulmassa hallitsemme näkemiseen liittyvät haasteet ja ongelmat. Edustamme markkinoiden parhaimpia tuotemerkkejä ja valmistamme juuri sinulle mitoitetut lasit omalla reunahiomollamme. Näöntutkimuksessa asiantuntijoidemme tukena on alan uusin teknologia. 

Palvelemme jokaista asiakasta turvallisesti ja huolellisesti – aina yksilöllisesti. Etsimme ratkaisun, joka helpottaa juuri sinun elämääsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tärkeintä on, että saat laseista optimaalisen hyödyn, ne istuvat sinulle ja ovat tyyliltään ominta itseäsi. 

Tavoitteemme on, Hyvä näkö terveissä silmissä!

Ajanvaraus optikolle ja silmälääkärille
puh. 02 430 6677