Koronaepidemian vaikutus toimintaamme

ASIAKASPALVELU JA AUKIOLOAJAT

Palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa. Tilanne voi kuitenkin muuttua epidemian muuttuessa, joten kehoitamme seuraamaan verkkosivujamme tai Facebook-sivujamme, joissa tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palveluaikamme ovat ma 9-18, ti-pe 9-17, la 10-13. Kesälauantaisin suljettu ajalla 1.6-31.8.

Meiltä on mahdollista varata puhelimitse yksityisaikoja näöntutkimuksiin ja silmälasien hankintaan myös illalle ja viikonlopulle. Ajanvaraus vain puhelimella: 02-430 6677.

HYGIENIA

Ensimmäisenä optikkoliikkeenä Suomessa liikkeemme pinnat ja tutkimuslaitteet on käsitelty virukset ja bakteerit tappavalla Nanoksi-fotokatalyysipinnoitteella. Pinnoite tappaa taudinaiheuttajat valon avulla ilman erillisisä kemikaaleja ja desinfioiva teho on olemassa jatkuvasti.

Noudatamme terveydenhuollon toimintayksikkönä normaalistikin korkeaa hygieniatasoa, mutta nyt epidemia-aikana olemme korottaneet desinfionnin ja siivouksen tasoa entisestään. Tiloissamme on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä käytettävissä. Tutkimuslaitteet ja tutkimushuoneiden pinnat desinfioidaan asiakkaiden välillä.  Sovitetut kehykset desinfioidaan käsittelyn jälkeen.

Asiakaspalvelutilanteessa henkilöstömme käyttää kasvovisiiriä ja näöntutkimustilanteessa kasvomaskia tai hengityssuojainta jotta olet asiakkaanamme turvassa.

Hyvästä yleishygieniasta ei ole apua, jos asioidaan sairaana. Siksi pyydämme että, mikäli olette ollut matkoilla ulkomailla, teillä on influenssa- tai flunssaoireita tai lähipiirissä on koronavirukseen sairastunut, niin ette asioi yrityksissä sairaus- ja karanteeniaikana. Tällä suojataan henkilökuntaamme sekä muita kanssaihmisiä. Palvelemme teitä mielellään terveenä.

Tiloissamme on väljää, ja pyydämmekin pitämään etäisyyttä muihin ihmisiin. 

NÄÖN JA SILMIEN TUTKIMUKSET

Optikot ja silmälääkärit pitävät normaalisti vastaanottoa.  Ajanvaraus tutkimuksiin puhelimitse numerosta 02430667 tai liikkeestämme.

SILMÄLASIEN HANKINTA JA VALMISTUS SEKÄ KORJAUS

Silmälasit voi tilata normaalisti ja valmistamme ne itse Raisiossa. Silmälasit ja aurinkosilmälasit voidaan valmistaa myös samoilla vahvuuksilla kuin entiset lasit, joten tällöin näöntutkimusta ei tarvitse suorittaa. Silmälasit ja aurinkolasit voimme toimittaa myös veloituksetta kotiin.

Silmälasi- ja aurinkolasilinssien osalta kaikkia tuotteita on saatavissa ja logistiikka toimii normaalisti. Yksitehosilmälasit voit saada nopeimmillaan jopa tunnissa. Optisia suojalasejakin saa normaalisti.

Työpajamme toimii normaalisti, joten silmälasien korjauksetkin onnistuvat.

PIILOLASIT JA PIILOLASINESTEET

Nyt on oiva aika täydentää varastot. Koska maailma ja tilanne voi muuttua pandemian aikana yllättävänkin nopeaan, niin on aina mahdollista että jossain tilanteessa joudumme olemaan suljettuna tai tuotteiden saatavuuden osalta esiintyy viiveitä tai haasteita. Siksi nyt kannattaa huolehtia siitä että omat piilolinssivarastot ja nesteet riittävät minimissään 3 kuukautta. Piilolinssitilaukset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla: puh. 02-430 6677 tai [email protected]  Piilolasit voimme toimittaa myös veloituksetta kotiin.

LAHJAKORTTI

Lahjakortti on hyvä tapa tukea paikallista yritystä. Lahjakortin voi käyttää vasta kun itselle tai lahjan saaneelle sopii. Lahjakortin arvon voi määrittää mieluisakseen ja lahjakortin voimassaoloaika on 12kk. 

POIKKEUKSELLISIA AIKOJA

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Pyydämmekin kärsivällisyyttä vaikka on mahdollista, että ajoittain epidemian kehittymisen tuomat rajoitukset ja muutokset voivat haitata arkea. Nyt jos koskaan on aika tukea paikallisia ja suomalaisia pieniä yrityksiä, jotta he voivat tuottaa aitoa lähipalvelua ja työllistää paikallisia ihmisiä myös epidemian päätyttyä. Kun olet hankkimassa tuotetta ja palvelua, niin kohdenna hankintasi näihin pienyrityksiin toimialasta riippumatta. Me selviämme tästä yhdessä.